Projekti - uradi sam


Carp Boat (brod za prihranu) vs JABO 2

Ocena korisnika:  0 / 5

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna

Na sledećem video snimku možete pogledati još jedno poređenje šaranskog broda za prihranu i razvlačenje sistema daljinkim putem sa brodom marke JABO 2.  Na servis je stigao ovaj primerk broda pa posle popravke je urađen mali test upravljivosti i samo poređenje snage ova dva broda kao i njihove realne veličine. Jabo 2 ima 2 dc motora 540 klase i ugrađen sonar koji ne služi skoro ničemu jer ima unapred ucrtane detalje a ne pokazuje stvarno stanje pod vodom pa je stoga i neupotrebljiv. Brod je urađen u fabrici, od plastike. Osim brzine deluje dosta nestabilno na vodi po malom vetru a po malo jačem vetru imam utisak da bi se prevrnuo i isao maltene u nazad ako bi se vozio u veta i vučući sistem. Skoro nemoguća misija za ovaj brodić

 

 

Carp Boat GPS - Brod za prihranu i razvlačenje mamaca

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna

 

Posetite novi sajt za brodove:  www.carp-boat.com i informisite se o svemu

 

Ribolovački brodovi su danas standardna oprema većine ribolovaca. Njihova prednost je neuporediva u odnosu na tradicionalne metode hranjenja ribe raketom. Raketom se može lepo napraviti spod na manjim daljinama, sve preko 80 metara postaje veoma naporno i sporo i manje je precizno. Najčešći i najpraktičniji način prihrane posle rc brodića je raketa ili spomb:

Međutim, ako tog dana kada ste na pecanju želite odmor, jedino Vam može pomoći brodić. Nosivost ovde opisanog broda je do 5 kg hrane bilo da se radi o kukuruzu, peletima ili boilama. Najteži deo posla je da se natovari hranom i spusti u vodu, sve ostalo je ili automatizovano ili veoma lako upravljivo putem daljinskog upravljača. Uz brod dobijate radio stanicu sa kojom možete upravljati kretanjem, brzinom kretanja, voziti ga napred ili unazad a po stizanju na mesto razvlačenja i hranjenja ispustiti hranu zajedno sa sistemom na koji pecate. 

Mi u ponudi imamo 2 verzije broda, jedan sa dc motorom tj fabrička izvedba broda do 70w snage, a druga je izvedba sa motorom do 1.2kw snage i to motorom koji nema četkice, više efikasnim i mnogo dugotrajnijim od fabričke verzije. Slobodno se može reći da na tržistu rc brodova za prihranu ne postoji jača i dugotrajnija verzija broda. Od skora smo u prilici da Vam ponudimo verziju broda koja poseduje GPS putem koga možete prihranjivati stalno na isto mesto bez postavljanja markera. Brod će otiči na zadato mesto bez Vaše pomoći, po stizanju zaustaviti se ili ga vi prekinete ispraznite komoru pa nastavite na sledeće zadato mesto potpuno automatski, a po završetku klikom na dugme pozvati brod da se sam vrati na mesto dakle je krenuo. Na video snimku ispod možete pogledati uporedni test 2 broda, jedan je poznati brod PRISMA koji ima ugrađen GPS  i 2 dc motora a drugi brod je naša izvedba broda za prihranu i razvlačenje sa brushless motorom snage do 1.2kw. Pogledajte snimak:

Bait boat - Carp, camac za prihranu 2x veći

Ocena korisnika:  3 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna

Ovom prilikom smo hteli da Vam ponudimo jedinstveno rešenje broda za prihranu i razvlačenje udica. Od osnovnog modela se razlikuje po mnogo čenu:
- veličina je 2x povećana
- ugrađen brushless motor snage 2400 W (osnovna verzija oko 1200W) - vodeno hlađenje
- ESC sa vodenim hladjenjem snage 120A
- radio stanica 9 kanala dometa 2 KM, digitalna sa računarom
- osvetljenje 2x 300 lumena
- posebno otpuštanje za 3 štapa
- li-po baterija 3s 5000mah u kompletu doleze 2
- punjac za li-po baterije sa balanserom